Maakt gewoon bijzonder.

 

Kinderopvang BSO Aventurijn

Probeert u als ouder werk en kinderen te combineren? En wilt u dat uw kinderen in goede handen zijn? Dan is de kinderopvang BSO Aventurijn van Kanteel iets voor u. 
BSO Aventurijn biedt buitenschoolse opvang aan, aan kinderen van 4-13 jaar in het centrum van Uden. Kom eens een keer kijken, je bent van harte welkom! Maak een afspraak voor een rondleiding, wij maken graag tijd voor je vrij.

BSO Aventurijn

Locatiemanager: Rianne Jeurninck


St. Annastraat 17
5401 AN Uden

06 - 25 32 91 12

BSOaventurijn@kanteel.nl
Kies je voor BSO Aventurijn dan kies je voor:
·        Nauwe samenwerking met het basisonderwijs
·        Een grote buitenruimte
·        Uitdagende activiteiten en workshops
·        BSO ingedeeld op leeftijd
·        Een onderdeel van 'brede schoolnetwerk West'
 

KANTEEL

Kanteel staat voor een hooggekwalificeerde en professionele kinderopvang in Uden en omstreken. De ontwikkeling van kinderen en medewerkers staan voor ons centraal. Wij zijn partner in opvoeding voor ouders. In het belang van kinderen en ouders zijn wij telkens op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden met onze partners zoals basisschool Sint Jozef en peuterspeelzaal Pippeloentje binnen het kindcentrum Aventurijn.

Kanteel verzorgt op Kindcentrum Aventurijn buitenschoolse opvang van kinderen van 4-13 jaar op maandag, dinsdag en donderdag: voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur (met een mogelijkheid vanaf 7.00 uur) en naschoolse opvang tot 18.00 uur (met een mogelijkheid tot 18.30 uur). Op de woensdagen en vrijdagen voor en na school en in de vakantieweken vindt opvang plaats op een andere locatie.
Daarnaast verzorgen wij opvang voor kinderen van 0-4 jaar, o.a. in ontmoetingsplein MuzeRijk en in de St. Jan.
Tevens biedt Kanteel als service de zwem-bso: vervoer en begeleiding naar de zwemles tijdens bso-tijd. Dit is nu alleen mogelijk op maandag of dinsdag. Warme maaltijden behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze taak:

Buitenschoolse opvang Aventurijn van Kanteel biedt kinderen van 4 tot 13 jaar gelegenheid en begeleiding om zich op een speelse en veilige wijze verder te ontplooien in de tijd voor en na school. Als kind individueel en als kind in een groep. Uw kind krijgt op bso Aventurijn alles aangeboden wat hij/zij nodig heeft: contact met andere kinderen, leuke/uitdagende activiteiten (o.a. door de sportcoach van Kanteel), gezelligheid, begeleiding vanuit de pedagogisch medewerkers.

Als u vragen heeft of u wilt uw kind inschrijven: kijk dan op onze site  en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek met rondleiding. 

Contact

Kindcentrum Aventurijn
St. Annastraat 17
5401 AN Uden
Aventurijn@kiemuden.nl
0413-332313

Routeplanner >

Agenda

06 augustus -  zomervakantie
20 augustus -  start schooljaar
20 augustus -  thema goudenweken
22 augustus -  luizencontrole
23 augustus -  groepsinfo groep 3 en 8
Jaaragenda >

Foto

DSC_1077 DSC_1072
DSC_1073 DSC_1066
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links